Julklapp

 
Vilken present letar du efter?
»Presentkort   »Upplevelsepresenter   »Blommor   »Smycken   »Mat   »Tidningspresenter   »Företagspresenter    »Fler presenter
 

ANNONS

Julklappar

Det är nog få av oss som inte tycker att julen är en av årets absoluta höjdpunkter. En tid då man samlas med nära och kära, en tid då man njuter av julestämningen, och inte minst en tid då man både ger och får julklappar. Att välja den perfekta julklappen är dock inte den lättaste uppgiften och det blir lätt att man panikshoppar julklapparna dagen innan doppardagen. Då får man inte bara trängas med alla andra shoppare under julhandeln, man får också betala avsevärt högre priser än normalt. Genom att handla dina julklappar på nätet slipper du allt detta + att du har ett närmast oändligt stort utbud. Kort sagt; på nätet hittar du alla julklappar du vill ha till förmånliga priser. Så, vad vill du köpa för julklapp?

Julklappar ger vi varandra under julen, närmare bestämt på julafton. Kanske är det efter Kalle Anka (sänd kl 15:00 på SVT 1 varje julafton) hos er? Och är det kanske så att julklapparna ligger under julgranen hela dagen? Här nedan tipsar vi om de bästa julklapparna man kan få tag på:

LiveIt

LiveIt är en ledande e-butik på upplevelser, som blev årets julklapp år 2008. Här finns näst intill alla upplevelser man kan tänka sig, i alla olika prisklasser. På LiveIt finns allt från rallykörning, whiskyprovning och fallskärmshopp till spökmiddag, vargklappning och ballongflygning. Ett extra plus är att presenterna är väldigt snyggt paketerade.   

» LiveIt

Coolstuff

CoolStuff är butiken för den som älskar prylar. Här finns prylar från någon tia upp till tusentals kronor, i alla möjliga former och storlekar. Vad sägs om badkarslampor? Eller en bagagevåg? Eller varför inte självlysande isbitar? Snabba leveranser och bra priser!

» CoolStuff.se

Presentkorttorget

På Presentkorttorget kan du köpa presentkort i en mängd olika valörer (som kan levereras både per epost och genom vanlig post) hos hundratals olika butiker, t.ex. H&M, Åhléns, Ginza och SIBA. Skriv en egen hälsning på kortet, och välj själv om mottagaren av presenten ska få ett kort som gäller hos en specifik butik eller hos alla!

» Presentkorttorget  

Tidningskungen

Var kreativ och ge bort en tidningsprenumeration i present! På Tidningsbutiken hittar du billiga provprenumerationer som alla tar slut automatiskt efter prenumerationstiden. En bra och ovanlig present som passar de flesta helt enkelt! 

» Tidningskungen

 

Spreadshirt

Hos Spreadshirt kan du trycka kläder med egna motiv! Exempelvis kan du få en t-shirt med bilder och text på till mycket förmånliga priser. En rolig och uppskattad gåva!

» Spreadshirt   


Bokus

Bokus är en stor och billig bokhandel på nätet med hundra tusentals böcker, på både svenska och engelska. Här hittar du definitivt något som blir bra att ge bort som present! 

» Bokus  

Nelly

Nelly är vår favoritbutik då det kommer till kläder och mode. På denna webbsida hittar man exempelvis underkläder, badmode, byxor, jackor, kavajer, shorts, skjortor, tröjor, t-shirts, skönhetsprodukter och accessoarer, till båda män och kvinnor, såväl kända som okända märken, till mycket bra priser!

» Nelly.se

Vi på Presentportalen.com har massvis av andra presenter i en uppsjö av olika kategorier, om du inte hittade vad du sökte - gå vidare nedan:
»Blommor   »Smycken   »Tidningspresenter   »Företagspresenter   »Upplevelsepresenter   »Mat och delikatesser  
»Presentkort och presentcheckar   »Födelsedagspresenter   »Studentpresenter   »Doppresenter   »Bröllopspresenter
»Julklappar   »
Billiga presenter   »Lyxiga presenter   »Sexiga presenter   »Roliga presenter   »
Fler presenter

 

 
 
 
Vill du att ditt företag ska synas på Presentportalen.com?
» Klicka här för information om hur du ska gå tillväga!
 
Presentportalen.com finns det länkar, tips och information om julklappar, presenter och gåvor till hela familjen. Här hittar du allt du behöver för en lyckad julhandel - dessutom till mycket bra priser!

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2008-2009
Om oss | Annonsera på Presentportalen.com | Sitemap | Gåvor | Bröllopspresent | Presenter
Prisvärd webbproduktion och grafisk design | Gratissaker och erbjudanden | Dejting på nätet